UUTUUS: Hyväksytty Advisory Boardin jäsen (HAB) 24.-25.3.2021

Ajankohta: 24.03.2021 12:00 - 25.03.2021 16:00
Paikka: Joensuu + verkko
Osoite: -

Advisory Board -toiminta on yritykselle erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista esimerkiksi kasvuun tai kansainvälistymiseen liittyen ja saada ulkopuolista sparrausta. Toisin kuin hallitustyötä, Advisory Board -toimintaa ei säännellä laissa, joten se on vapaamuotoisempaa ja samalla mukautettavissa tehokkaasti yrityksen tarpeisiin. 

Kauppakamarin ja InHunt Boardsin kehittämä Hyväksytty Advisory Boardin jäsen (HAB) -valmennus pätevöittää osallistujat toimimaan tehokkaina Advisory Boardin jäseninä, käynnistämään Advisory Board -toiminnan yrityksessä tai kehittämään jo aloitettua toimintaa entistä tehokkaammaksi tuomalla siihen valmiita malleja ja työkaluja. 

Asiantuntijalle toimiminen Advisory Boardissa tarjoaa kiinnostavia haasteita yrityksen strategisten asioiden parissa sekä myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja kasvattaa verkostoja. Valmennuksen aikana osallistuja saa kattavat tiedot Advisory Boardin jäsenen roolista ja vastuista sekä vinkkejä parhaista käytännöistä Advisory Boardin toimintaan.

Valmennuksen hyväksytysti suorittaneille osallistujille myönnetään Hyväksytty Advisory Boardin jäsen -sertifikaatti HAB sekä heidät lisätään julkiseen Advisory Board -alumnirekisteriin, josta yritykset hakevat osaajia. 

Valmennus koostuu kahdesta lähipäivästä sekä verkko-osiosta. Sertifikaatin saamisen edellytyksenä on verkko-osion ja siihen liittyvän työkirjan tekeminen hyväksytysti sekä osallistuminen lähipäiviin.

Advisory Board verkkokurssilla saat  valmiudet toimia sekä tehokkaana Advisory Boardin jäsenenä, sellaisen perustajana ja/tai voit tukea sellaisen perustajaa. Verkkokurssissa olet päässyt käytännössä kokeilemaan perustamisen eri vaiheiden työstämistä, joko kuvitteellisen tai todellisen Advisory Boardin osalta sekä saanut käytännönläheistä materiaalia aiheesta.

Lähipäivissä pureudumme osa-alueisiin, jaamme kokemuksia sekä tutustumme esimerkkien avulla inspiroiviin toteutuksiin, sekä onnistumisiin että opettavaisiin haasteisiin.

Lähipäivien rakenne

  • 1,5 päivää
  • 1. päivä alkaa lounaalla + iltapäivä
  • 2. päivä kokonainen

Työskentelytavat

  • Tehtävät
  • Esittäytyminen & verkostoituminen
  • Perinteinen koulutus 
  • Keskustelut, ryhmäkeskustelut
  • Ryhmätyöt
  • Työkirja ja sertifikaatti

 

Valmennuksen jäsenhinta 1290 e + alv, normaalihinta 1690 e + alv.



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!