• Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuotekehitystä ja vientimarkkinoita -aamiainen 22.3.2019 klo 8.00 – 10.00

22.3. klo 08:00 - 10:00

Ilmoittaudu sähköpostilla satu.reinikainen@kauppakamari.fi

ICT- tai metsä- ja puualan yritys, kiinnostaako vientimarkkinat? Suomalainen metsätieto-osaaminen ja -teknologia on ulkomailla esittelemisen arvoista! Haluatko lähteä tutustumaan markkinoihin tai myymään Euroopan maihin, esim. Espanjaan tai Latviaan? DigiELMO-hanke järjestää vierailuja kohdemaiden metsävaroista ja metsänhoidosta vastaaviin organisaatioihin.

DigiELMO:
hannu.ala-honkola@metsakeskus.fi,
p. 050 592 8915

Yrityksille tarjolla tukea tuotekehitykseen! Onko yritykselläsi hyvä proto tai idea, jota pitäisi kehitellä eteenpäin kohti valmista tuotetta tai palvelua? Kevään aikana käynnistyvä Maakuntaliiton ELMO-pilotti tarjoaa mikro- ja pk-yrityksille rahoitusta kehittämiseen. Pilotti etsii uusia keinoja pidentää puun ja metsän arvoketjua sekä kasvattaa niiden jalostusarvoa esim. erilaisten älyratkaisujen avulla.

ELMO-pilotti: kirsi.taskinen@pohjois-karjala.fi, p. 050 475 1669

Päivämäärä: