Kesälahden apteekki uudistui


Kesälahden apteekki on jo 92-vuotias yritys. Syyskuussa 2021 sen apteekkarina aloitti Sari Mujunen. Sari Mujunen halusi palata yrittäjäksi takaisin kotiseudulleen. Aiemmin hän on ollut reilut kuusi vuotta apteekkarina Savonlinnassa ja sitä ennen parikymmentä vuotta proviisorina eri puolilla Suomea.

Ihan ensimmäiseksi Kesälahden apteekissa tehtiin täysremontti. Remontin myötä apteekkiin saatiin lisätilaa asiakaspuolelle ja tiloista tuli muutenkin raikkaat ja käytännölliset. Remontin toteuttivat suurelta osin paikkakunnan omat yritykset, joiden kanssa yhteistyö sujui mutkattomasti. ”On suuri ilo työllistää paikkakunnan omia osaajia” sanoo Sari Mujunen.

Kesälahden apteekki palvelee kaikissa lääkeasioissa sekä oman pitäjän että täällä lomailevia asiakkaitaan. Uusia palveluitakin on otettu käyttöön mm. Remomedi-sovelluksen avulla toimiva videoapteekki-palvelu. Sen avulla asiakas voi kotoaan käsin asioida aivan kuin olisi apteekissa. Tilatut tuotteet voi noutaa apteekista tai apteekki voi viedä ne läheisessä K-marketissa sijaitsevaan Kesälahden apteekin noutolokerikkoon. Sieltä asiakas voi noutaa tuotteet haluamanaan aikana. Tervetuloa tutustumaan.

www.kesalahdenapteekki.fi