KAUPPAKAMARIN JÄSENEDUT

10 HYVÄÄ SYYTÄ OLLA KAUPPAKAMARIN JÄSEN


PYSY AJAN TASALLA

Saat ensimmäisten joukossa lukea elinkeinoelämää ja yrityksiä koskevat uutiset sähköisistä jäsenkirjeistä, kauppa- kamarilehdestä sekä kauppakamarikaupan monipuolisista julkaisuista.

KEHITÄ OSAAMISTASI

Voit tarjota henkilöstöllesi ajankohtaisimmat kauppakamarin koulutuksen verotuksesta taloushallintoon ja johtamisesta markkinointiin. Tutustu koulutuskalenteriimme. Jäsenenä saat koulutukset jäsenetuhintaan ja säästät n. 150 €/koulutus.


HALLITUSTYÖN KEHITTÄMINEN

Kauppakamari järjestää suosittuja HHJ-koulutuksia hallitustyöskentelyn kehittämiseen ja jäsenetusi HHJ-koulutuksesta jopa 550 €. Uutuutena Joensuussa järjestettävät HHJ-puheenjohtajakurssit.

JOKAINEN KONTAKTI ON MAHDOLLISUUS

Verkostoitumalla luot kontaktit alueen yrityspäättäjiin ja saat mahdollisuuksia löytää uusia asi- akkaita, kumppaneita ja osaajia.


VAIKUTA KANSSAMME

Kauppakamarin ainutlaatuisten ja monipuolisten verkostojen avulla voit vaikuttaa elinkeinoelämän kehittymiseen niin alueellisesti kuin kansainvälisesti. Kauppakamarin luottamustehtävät tarjoavat vaikuttamisen mahdollisuuksia yrityksesi edustajille.

APUA KANSAINVÄLISIIN SOPIMUKSIIN

Voit tilata kauppakamarista kansainvälisiä sopimuspohjia ja oppaita avuksi sopimusten laadintaan icckauppa.fi.


NÄKYVYYTTÄ JA LISÄÄ KONTAKTEJA

Kauppakamarin tilaisuuksissa, julkaisuissa ja koulutuksissa sekä kauppakamariverkko.fi -palvelussa saat arvokasta valtakunnallista näkyvyyttä ja kontakteja yrityksellesi. Finncham-verkoston ja World Chambers Networkin kautta saat maailmanlaajuiset yhteydet.

TIETOLÄHTEET PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Voit hankkia yrityksesi kirjastoon tuoreet ja luotettavat ammattikirjat tai ottaa käyttöösi sähköisen Kauppakamaritieto-verkkopalvelun, josta löydät aina ajantasaisen tiedon mm. työsuhde-, vero-, kirjanpito- ja palkka-asioissa.


ASIAKIRJAT ULKOMAANKAUPPAAN

Kauppakamarit myöntävät ja vahvistavat kansainvälisessä kaupassa tarvittavia ulkomaankaupan asiakirjoja, saat myös 50 % alennuksen ATA Carnet -tulliasiakirjoista.

SELVITYKSET JA TUTKIMUKSET

Kauppakamari julkaisee vuosittain useita selvityksiä ja tutkimuksia mm. alueiden kilpailukyvystä, Euroopan alueiden suhdanteista sekä verotuksesta. Jäsenenä saat tärkeän tiedon heti käyttöösi.


Kaikki jäsenorganisaatioidemme työntekijät voivat hyödyntää palveluitamme ja osallistua koulutuksiimme sekä tapahtumiimme. Parhaan hyödyn jäsenyydestä yrityksesi saa käyttämällä aktiivisesti laajaa palvelutarjontaamme. Jäseninämme on jo noin 500 organisaatiota Pohjois-Karjalan alueelta.