Koulutus


Ajankohtaista

Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa -100€ alennuskoodiin kaikkiin Pohjois-Karjalan kauppakamarin koulutuskalenterissa oleviin striimeihin. Alennuksen saat koodilla K21koulutus100.

Koulutuskalenterin löydät tämän sivun alalaidasta ja maksulliset koulutukset tiivistetysti tulostettavana versiona täältä.
.

Kouluttaudu turvallisesti

​​​​​​​Järjestämme keväällä 2021 lähikoulutuksia THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä jatkuvasti seuraten ja noudattaen. Voit turvallisesti osallistua lähikoulutuksiimme paikan päällä tai halutessasi etänä teamsin välityksellä: olemme huomioineet turvavälit osallistujamäärissä sekä kokoustiloissamme. Kokoustiloissa on aina saatavilla käsidesiä sekä kertakäyttöisiä kasvosuojia. Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua jäämään kotiin.

Mikäli uusia ohjeistuksia tai rajoituksia THL:ltä ja Valtioneuvostolta tulee, voimme lyhyelläkin varoitusajalla muuttaa lähikoulutuksia verkkokoulutuksiksi. Ilmoitamme tässä tapauksessa asiasta koulutukseen ilmoittautuneille.

Yksi parhaimmista anneista on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

Lue tarkemmat ohjeet osallistujille tästä linkistä.

Tervetuloa oireettomana!


Kauppakamarit kouluttavat vuosittain yli 16 000 yritysten avainhenkilöä ympäri Suomen. Tilaisuudet ovat tärkeä osa kauppakamareiden palvelutoimintaa. Ne tarjotaan jäsenistölle aina edulliseen jäsenhintaan. Koulutuskalenteria täydennetään koulutusajankohtien varmistuessa pitkin vuotta.


Lisätietoja Pohjois-Karjalan kauppakamarin koulutustarjonnasta saat koulutus- ja palvelupäällikkö Mari Tuoviselta

p. 050 516 5208 | mari.tuovinen(at)kauppakamari.fi