Koulutus


Kauppakamarit kouluttavat vuosittain yli 16 000 yritysten avainhenkilöä ympäri Suomen. Tilaisuudet ovat tärkeä osa kauppakamareiden palvelutoimintaa. Ne tarjotaan jäsenistölle aina edulliseen jäsenhintaan. Koulutuskalenteria täydennetään koulutusajankohtien varmistuessa pitkin vuotta.Ajankohtaista

Tiivistimme yhteistyötä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa ja samalla koulutustarjontamme laajeni.

Tarjoamme mm. Kauppakamarin etäkoulutusten Kausikorttia. Kortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa osallistumaan noin 150 kauppakamarin koulutukseen vuodessa. Valitse koulutustarjonnastamme työhösi ja kalenteriisi sopivat etäkoulutukset ja ilmoittaudu Kauppakamarikaupassa.

Kausikortilla voit osallistua kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Kun tilaat Kausikortin vähintään kahdelle, saat kortin 300 euroa / käyttäjä edullisemmin.

Kausikortin hinta:
Jäsenetuhinta 1290 € + alv / henkilö. Normaalihinta 1490 € + alv / henkilö
Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti.

Näin saat kortin käyttöösi:

  • Osta kausikortti Kauppakamarikaupasta tai ota yhteyttä myyntiin: myynti@helsinki.chamber.fi
  • Muista jäsenyrityksenä merkitä jäsenyystieto ostoskorissa, niin saat kausikortin jäsenetuhintaan. Tarkista tästä, onko yrityksesi kauppakamarin jäsen.
  • Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi koodin, jolla voit ilmoittautua haluamiisi koulutuksiin Kauppakamarikaupassa.
  • Kortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä alkaen.
  • Kyseessä on 12 kk:n kestotilaus, jonka voit irtisanoa milloin tahansa.


Kausikortti ei sisällä:

KoulutusOnlinea, verkkokursseja, HHJ-koulutuksia, Klubeja, HAB:ia, Omistajastrategia-työkalua, matkaseminaareja, valmennuskokonaisuuksia, ajokortteja, tai yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä koulutuksia.

Kausikorttiin ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisäämme uusia etäkoulutuksia koulutuskalenteriimme jatkuvasti, seuraa sivua ja ilmoittaudu koulutuksiin!


Kouluttaudu turvallisesti

​​​​​​​Järjestämme 2022 lähikoulutuksia THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä jatkuvasti seuraten ja noudattaen. Voit turvallisesti osallistua lähikoulutuksiimme paikan päällä tai halutessasi etänä teamsin välityksellä: olemme huomioineet turvavälit osallistujamäärissä sekä kokoustiloissamme. Kokoustiloissa on aina saatavilla käsidesiä sekä kertakäyttöisiä kasvosuojia. Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua jäämään kotiin.

Mikäli uusia ohjeistuksia tai rajoituksia THL:ltä ja Valtioneuvostolta tulee, voimme lyhyelläkin varoitusajalla muuttaa lähikoulutuksia verkkokoulutuksiksi. Ilmoitamme tässä tapauksessa asiasta koulutukseen ilmoittautuneille.

Yksi parhaimmista anneista on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

Lue tarkemmat ohjeet osallistujille tästä linkistä.

Tervetuloa oireettomana!


Kaikki Helsingin seudun kauppakamarin tarjoamat striimit löydät täältä