Verkostoidu


Kauppakamaritoiminnan kulmakiviä ovat vahvat verkostot. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme onkin yhdistää tahoja ja ihmisiä. Osallistumalla aktiivisesti järjestämiimme tapahtumiin ja tilaisuuksiin tapaa jäsenistöömme kuuluvien organisaatioiden edustajia ja asiantuntijoita laidasta laitaan ja luo tärkeitä kontakteja niin tähän hetkeen kuin tulevaisuutta silmällä pitäen.

Kauppakamarilounaat ja -aamiaiset

Verkostoitumisen kannalta mainio kohtaamispaikka jäsenillemme ovat neljä kertaa vuodessa järjestettävät kauppakamarilounaat ja -aamiaiset. Jokaisen lounaan aluksi on asiantuntijanpuheenvuoro ja tämän jälkeen maittava lounas. Aamiaiset puolestaan nautitaan isännän puheenvuoroa kuunnellessa.

Tilaisuuksissa tapaat kauppakamarin toimiston väkeä, luottamushenkilöitä, yritysten edustajia ja julkisen sektorin toimijoita. Käyntikorttien ja esitteiden jako sekä omasta toiminnasta kertominen lounaan yhteydessä on sallittu – jopa toivottavaa! Lähetämme jäsenistölle sähköisen kutsun lounaalle hyvissä ajoin ennen tilaisuutta – lounaspaikkana on joku jäsenravintoloistamme.

Jos haluat isännäksi lounas- tai aamiaistilaisuuteen, ota yhteyttä Pohjois-Karjalan kauppakamarin henkilökuntaan!

Kauppakamariverkko

Kauppakamariverkko kokoaa Suomen kauppakamareiden jäsenyritykset, myös sinun yrityksesi, yhden sivuston alle.