Työnantajat koulutuksen tukena

Hakutyökalu - Etsi yhteistyökumppaneita täyttämällä hakuehdot

Työnantajat koulutuksen tukena -hanke starttasi

Pohjois-Karjalan kauppakamarilla lähti helmikuussa käyntiin Työnantajat koulutuksen tukena -hanke, joka vastaa omalta osaltaan työvoiman saatavuuden haasteisiin sekä eri alojen vetovoimaisuuteen Pohjois-Karjalassa.

Työnantajat koulutuksen tukena -hankkeessa herätellään yrityksiä pohtimaan hyvän ja vastuullisen työnantajan roolia, positiivista yritysmielikuvaa, näkyvyyttä, erilaisten urapolkujen arvostamista ja näiden ennakointia riittävän ajoissa. Lisäksi luomme yritysten ja oppilaitosten välille pysyvän ja vuorovaikutteisen toimintamallin ja etsimme lisää yrityksiä, jotka ovat valmiita jalkautumaan opiskelijoiden pariin.

Jos yrityksesi haluaa tehdä yritys-oppilaitosyhteistyötä, käy vastaamaassa kyselyyn täältä.

Työnantajat koulutuksen tukena -hanke järjesti tiistaina 24.3.2020 klo 15.00-16.00 webinaarin etätyön johtamisesta.

Webinaarissa käytiin läpi:

• Toimivan etätyökulttuurin rakentaminen
  • Työsuorituksen mittaaminen etätyössä
  • Työnantajan vastuut etätyössä
  • Välineiden hyödyntäminen etätyössä
  • Etätyö muuttaa yhteistyötä – mistä on hyvä olla tietoinen?
  • Etätyön tutkitut hyödyt ja haasteet

Kouluttajana toimi modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen asiantuntija ja tietokirjailija Ulla Vilkman.

Koulutuksen tallenteen voit katsoa täältä vuoden ajan.

Maarita MannelinKehittämispäällikköp. 050 350 4927maarita.mannelin(at)kauppakamari.fi

Maarita Mannelin
Kehittämispäällikkö