Neuvontapalvelut


Pohjois-Karjalan kauppakamari tarjoaa jäsenistölleen maksutonta neuvontapalvelua taloushallintoon ja lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä. Koska kauppakamari haluaa verkottaa asiantuntijuutta jäsentensä välillä, käytämme ainoastaan oman maakunnan asiantuntijoita.

Mikäli kauppakamarin jäsenenä kaipaat neuvoa tai opastusta lakiin, verotukseen, taloushallintoon, varainhoitoon, EU:hun tai julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa, voit ottaa yhteyttä alla listattuihin yhteistyökumppaneihimme.

Neuvonta tapahtuu puhelimitse. Ensimmäinen puhelu on maksuton. Mikäli tilanne vaatii useampia yhteydenottoja tai muita jatkotoimenpiteitä, hinnoittelusta sovitaan erikseen palveluntarjoajan kanssa.

Aihealueet ja asiantuntijat:

Lakiasiat (työoikeus, sopimukset, yhtiöoikeus)
Verotus
Taloushallinto
Varainhoito
EU sekä julkiset hankinnat


Asianajotoimisto Surakka


Asianajotoimisto Surakka on toiminut Joensuussa 1940-luvulta lähtien. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaan palvelun kaikissa lakiasioissa sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Toimistomme tunnetaan erityisesti laaja-alaisesta liikejuridiikan osaamisestaan.


Neuvontanumero:
010 206 0140
​​​​​​​
Kotisivu: www.surakka.fi

Neuvonta-aiheet: työoikeus, sopimukset, yhtiöoikeus, verotus ja EU sekä julkiset hankinnat


Asianajotoimisto Yrjö Kahelin Oy


Asianajotoimisto Yrjö Kahelin Oy hoitaa kaikenlaisia yritysten ja yksityishenkilöiden oikeudellisiin tarpeisiin liittyviä asioita. Toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Kiteellä.

Neuvontanumero:

013 748 006

Kotisivu: www.yrjokahelin.fi

Neuvonta-aiheet: Erilaisten sopimusten laadinta, yhtiöoikeus, työsuhdeasiat, takaus- vakuus- ja velkomusasiat, vahingonkorvausasiat, kiinteistöasiat, asuntokauppa-asiat, kiinteistökauppojen kaupanvahvistuksetJoensuun Tilintarkastus Oy


Joensuun Tilintarkastus Oy on paikallinen joensuulainen vuonna 1988 perustettu yritys, joka toimii Patentti- ja rekisterihallituksen tilintarkastusvalvonnan hyväksymänä tilintarkastusyhteisönä. Tilintarkastusyhteisö hoitaa pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastuksia sekä erilaisten yhdistysten, julkishallintojen (mm. seurakunnat), säätiöiden, osuuskuntien sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastuksia. Yhteisössä toimii päätoimisesti kaksi auktorisoitua tilintarkastajaa; Seppo Åkerlund, HT ja Petri Makkonen KHT sekä tilintarkastusassistentteja ja -harjoittelijoita.


Neuvontanumero:
0400 344 220​​​​​​​
​​​​​​​
Kotisivu: JTT - Tilintarkastus ja yritysjärjestelyt | Joensuu

Neuvonta-aiheet: Pk-yritysten tilintarkastus, julkishallinnon tilintarkastus, yhdistysten, säätiöiden ja osuuskuntien tilintarkastus, erityistilintarkastukset, RAY-hankkeiden tarkastus, Tekes-hankkeiden tarkastus, yritys- ja rakennejärjestelyt, sukupolvenvaihdokset, yrityksen arvonmääritys, tilinpäätösanalyysit sekä johdon neuvontapalvelut.

​​​​​​​


Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy


Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy on 7 asianajajan ja lakimiehen kokenut yritysjuridiikan moniosaaja. Toimistomme on toiminut vuosikymmenten ajan erikokoisten yritysten oikeudellisina neuvonantajina kaikissa yritystoiminnan elinkaaren vaiheissa aina perustamisesta lähtien. Meille ovat tuttuja niin kasvuyritysten kuin poikkeuksellisten kriisitilanteiden juridiset ongelmat ja kaikki riita-asiat ja oikeudenkäynnit kuten velkomukset, kiinteistöriidat tai vahingonkorvausasiat. Olemme erikoistuneet myös julkisiin hankintoihin ja kilpailuoikeuteen. Toimistollamme on erikoisosaamista yritysjärjestelyihin ja ketjusopimusjuridiikkaan. Toimistomme on Joensuussa ja hoidamme toimeksiantoja kaikkialla Suomessa, jonka lisäksi meillä on kattava kansainvälisten yhteistyökumppanien verkosto.

Toimistomme kuuluu lisäksi valtakunnalliseen Opuslex-asianajotoimistojen verkostoon johon kuuluu yli 20 asianajotoimistoa ja yli 50 lakimiestä.


Neuvontanumero:
​​​​​​​013 120 731 ja 0400 208 030

Kotisivu: www.asianajotoimisto.com
​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​Neuvonta-aiheet: Hoidamme kaikkia yritysten lakiasioita kuten työoikeuteen, sopimusjuridiikkaan, yhtiöoikeuteenkin liittyen. Toimistomme toimii jatkuvasti julkisten hankintojen parissa samoin kuin kansainvälisten sopimusten kuin EU-oikeuteenkin liittyvissä asioissa. Palvelemme paitsi suomen, myös englannin, ranskan ja ruotsin kielellä.


Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy


Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy on vuonna 1990 perustettu asianajotoimisto, joka palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua oikeudellisissa ongelmissa, erityisesti yritysjuridiikassa ja yksityishenkilöiden vaativissa asioissa. Lisätietoja palvelutarjonnastamme kotisivuillamme.
Toimistomme sijaitsevat Joensuun lisäksi Helsingissä, Mikkelissä, Tampereella, Lappeenrannassa sekä Imatralla. Kuulumme maailmanlaajuiseen asianajotoimistojen ketjuun Advociin, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan kattavat lakiasioiden palvelut kansainvälisissäkin asioissa.


Neuvontanumero:
020 749 8180
​​​​​​​
Kotisivu: www.lindblad.fi

Neuvonta-aiheet: Lakiasiat, työoikeus, sopimukset, yhtiöoikeus, verotus, EU sekä julkiset hankinnat


Asianajotoimisto Teräskulma Oy


Asianajotoimisto Teräskulma Oy on riitojen ratkaisuun erikoistunut asianajotoimisto. Erityisosaamista asianajajillamme on kaupallisista riidoista, rakennusurakkariidoista ja työoikeusriidoista.


Neuvontanumero:
040 730 3944
​​​​​​​
Kotisivu: www.teraskulma.com

Neuvonta-aiheet: työoikeus, sopimukset, yhtiöoikeus, verotus, taloushallinto, varainhoito ja EU sekä julkiset hankinnat


Asianajotoimisto Ismo Nurmela Oy


Asianajotoimisto Ismo Nurmela Oy on vuonna 1994 perustettu yrityksiä palveleva asianajotoimisto. Erityisosaamistamme ovat yrityssaneeraukset sekä kiinteistöihin ja rakentamiseen liittyvä riidanratkaisu.


Neuvonta-aiheet:
yrityssaneeraukset, kiinteistöriidat, työoikeus, sopimukset

Neuvontanumero:
013 2566 700

Kotisivu: www.ismonurmela.com