Kouluttaudu tarvallisesti!
​​​​​​​COVID-19- ajan asiakasohje

​​​​​​​Hyvä asiakkaamme!
Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että osallistuminen tilaisuuksiimme tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä.

Olemme huomioineet tilaisuuskohtaiset asiakasmäärät niin, että pystymme huolehtimaan asiakkaidemme turvallisesta osallistumisesta koulutuksiin ja jäsentapahtumiin myös paikan päällä. Koulutusvalikoimastamme löytyy myös striimikoulutuksia sekä webinaareja, joihin voit osallistua omalta työpisteeltäsi.

Yksi parhaimmista anneista on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

Tervetuloa oireettomana!

COVID-19-AJAN ASIAKASOHJE KAUPPAKAMARIN LÄHIKOULUTUKSISSA

1. Vain terveenä paikan päälle
Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, kuten lievää kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme jäämään kotiin. Olemme joustavia peruutusehdoissamme. Voit tiedustella etäkoulutusta aiheesta osoitteesta mari.tuovinen@kauppakamari.fi. Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon testin jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi meille.


2. Turvavälit
Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä ja kokoustiloissa sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Huomioi riittävät turvaetäisyydet myös saliin tai ruokailuihin siirryttäessä.


3. Suojavälineet ja hygienia

  • Emme kättele tilaisuuksissamme.
  • Ilmoittautumisen yhteydessä saat käyttöösi niin halutessasi kertakäyttöisen kasvosuojan.
  • Käsidesiä on sekä yleisissä tiloissa että kaikissa saleissamme.
  • Huolehdithan itse käsihygieniastasi huolellisesti ja käyt ensin käsienpesulla. Pese / desinfioi kätesi aina ennen ruokailua ja tarjoiluiden ottamista.


4. Tarjoilut
Tarjoilut hoidetaan mahdollisimman turvallisella tavalla.

5. Saapuminen ja tiloissa liikkuminen

  • Jos saavut tilaisuuteen julkisilla kulkuvälineillä, käytäthän kasvosuojaa.
  • Suosittelemme, että pysyttelet pääsääntöisesti koulutussalissa tilaisuuden aikana ja vältät yleisissä tiloissa liikkumista.


6. Uusien Covid -19 -rajoitusten tullessa voimaan
Mikäli uusia ohjeistuksia tai rajoituksia THL:ltä ja Valtioneuvostolta tulee, voimme lyhyelläkin varoitusajalla muuttaa lähikoulutuksia verkkokoulutuksiksi. Ilmoitamme tässä tapauksessa asiasta koulutukseen ilmoittautuneille.

7. Kauppakamarimme henkilökunta
Suojaudumme myös itse tarvittavin suojavälinein. Huolehdimme siivouksesta, puhtaudesta ja hygieniasta. Olemme käytettävissäsi kaikissa mahdollisissa pulmatilanteissa. Otathan meihin yhteyttä, mikäli joku asia mietityttää Sinua.