Outoplan Oy - Asiantuntijapalveluiden edelläkävijä


Kuvassa ideoimassa vasemmalta mekaniikkasuunnittelijamme Harri Silvola, Sami Kvick ja oikealla toimitusjohtaja Mikko Piiroinen. Kuvan taustalla Outoplan Oy:n suunnittelema liikuteltava sääsuoja.
Kuva: Jarno Artika


​​​​​​​Outoplan Oy on monipuolinen insinööritoimisto ja asiantunteva yhteistyökumppani haastaviinkin teknisiin projekteihin. Palvelemme asiakkaitamme ideasta toteutukseen, pienistä suunnittelutöistä suurempiin projektikokonaisuuksiin. Joustavien etätyöratkaisujemme avulla palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti sijainnista riippumatta. Ydinosaamistamme ovat koneiden- ja laitosten mekaniikka- ja automaatiosuunnitteluun ja tuotekehitykseen liittyvät palvelut. Kokonaisvaltaisella joustavalla palvelulla löydämme ratkaisut vaativiinkin kohteisiin.

Motivoitunut asiantuntijatiimimme palvelee asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti moderneja työtapoja hyödyntäen. Vahva tekninen osaaminen ja ammatillinen koulutus yhdistettynä monipuoliseen kokemukseen teollisuuden vaatimuksista takaavat hyvän laadukkaan lopputuloksen asiakkaillemme. Palvelumme ja työmme tulosten tekninen sekä toiminnallinen laatu on meille tärkeää. Laatutyön avulla projektien kulku on johdonmukaista ja resurssien käyttö tehokasta.

Toimimme teollisuuden ja julkisen sektorin projekteissa, joihin pystymme tuottamaan räätälöityjä ratkaisuja sekä tarjoamaan lisäpalveluja kattavan yhteistyöverkostomme avulla. Haluamme olla myös tulevaisuudessa asiantuntevan palvelun sekä ammattitaitoisen suunnittelun edelläkävijäorganisaatio.

https://www.outoplan.fi/