Uusi jäsenemme esittäytyy:Rakennuttajatoimisto Protiimi Oy, tuttavallisemmin Protiimi, on joensuulainen rakennuttamispalveluihin erikoistunut yritys, joka toimii pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella. Projekteja on käynnissä myös Pohjois-Savossa ja Kainuussa. Yritys on perustettu 2005, asiantuntijoita on 12 ja liikevaihto oli vuonna 2020 1,25 M€.

​​​​​​​Olemme ketterä rakennuttamisen asiantuntija. Palvelumme kattavat hankejohtamisen kaikki vaiheet kokonaisvaltaisesti tai joustavasti osatehtävinä. Asiakkaan tavoitteiden mukaisesti visioimme hankesuunnitelmat ja johdamme hanketta suunnittelu- ja rakentamisvaiheiden kautta luovutusvaiheeseen ja ylläpitoon saakka. Olemme luotettava, kokenut ja sitoutunut uudis- ja korjausrakennushankkeiden rakennuttajakonsultti ja monialainen asiantuntija. Meillä on valmius toteuttaa rakennushankkeet myös PJP-palveluna.

Asiantuntijoidemme avulla takaamme onnistuneen uudis- tai peruskorjaushankkeen lopputuloksen. Kustannusten ohjaus ja määrälaskentapalvelut auttavat kustannustehokkaiden toteutusratkaisujen löytämisessä. Rakennustekninen ja talotekninen valvonta varmistavat laadukkaan toteutuksen. Asiantuntijamme voivat huolehtia vastaanottovaiheen testauksista ja tarkastuksista sekä avustaa takuuajan käyttötehtävissä. Erityisosaamistamme ovat mm. energiatodistukset, kuntoarviot, pts-suunnittelu ja hiilijalanjäljen laskenta.
​​​​​​​
Vahvuutemme on verkostoitunut toimintatapa, jonka avulla löydämme jokaiseen hankkeeseen sopivan toteuttajatiimin kertarakentajan tai julkisen hankkijan tarpeisiin.

http://www.protiimi.com/