Uusi jäsenemme Joensuun Setlementti ry esittäytyy:


Joensuun Setlementti Ry on paikallinen monialajärjestö, jonka toiminta-alueena on Pohjois-Karjala. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton toimija, jonka toimialoihin kuuluvat sukupuolisensitiivinen nuorisotyö, sosiaalisesti innostava seniorityö, monikulttuurinen työ, lähiö- ja yhteisötyö, vapaaehtoistoiminta sekä palvelutuotanto.

Nuorisotyössä järjestämme tyttöjen- ja poikien tupatoimintaa, Moninaisuus meissä -iltoja sateenkaareville nuorille sekä Isosisarus-aikuiskaveritoimintaa peruskouluikäisille nuorille. Seniorityössämme kohtaamme ikäihmisiä viikoittain Joensuun Sinkkolassa ja Reijolassa, Enossa ja Uimaharjussa, Kiihtelysvaarassa ja Tuupovaarassa. Global Friday -monikulttuurisessa kohtaamispaikkatoiminnassa voi tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. Kehitämme myös toimintakykyä kasvattavaa vapaaehtoistoimintaa Joensuun alueella ja toteutamme myytäviä palveluita, kuten moninaisuus- ja yhdenvertaisuuskoulutuksia, asumisen ohjausta sekä esteettömyyskartoituksia ja -konsultointeja.

Joensuun Setlementti kuuluu Suomen Setlementtiliittoon ja kaikkea toimintaamme ohjaavat Setlementtiarvot: rohkeus, luottamus, paikallisuus, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus. Vuonna 2022 yhdistyksemme juhlii 20. juhlavuottaan!

Lisää tietoa yhdistyksestämme löydät verkkosivuiltamme:
www.setlementtijoensuu.fi