Uusi jäsenemme Jokihydro Oy esittäytyy:Jokihydro - hydrauliikan ja pneumatiikan erikoisliike

Palvelemme asiakkaitamme Joensuun myymälässämme. Yritys perustettiin vuonna 2001 ja on saanut merkittävän jalansijan Pohjois-Karjalassa. Meiltä löytyy esimerkiksi Joensuun ainoa hydrauliikkakorjaamo, jonka kasvu on hyvässä vauhdissa. Valikoimassamme on tuhansia tuotteita ja käytämme huomattavasti aikaamme laajan varaosa varaston ylläpitoon. Haluamme, ettei asiakkaiden tarvitse odottaa tuotteita.

Pidämme asiakkaistamme huolta myös kaupanteon jälkeen. Olemme taidoistamme ja kokemuksestamme ylpeitä - Jokihydroa parempaa hydrauliikkaliikettä tuskin löytyy.

Arvot

-Asiakas on pomo.

-Erinomainen asiakaspalvelu saavutetaan sillä, että työyhteisönä teemme parhaamme, viihdymme yhdessä sekä omistaudumme kilpailijoitamme paremmin palvelujen tarjoamiseen.

-Laadusta emme tingi – hyvä laatu ja hyvä asiakaspalvelu käyvät käsi kädessä. Epäonnistumiset ovat osa elämää ja virheistä voi oppia – pyrimme olemaan pelkäämättä epäonnistumisia, koska niistä oppiminen johtaa onnistumiseen.

-Läpinäkyvyys toiminnassamme.

Visio

-Kasvattaa korjaamo toimintaa ja viedä huoltopalvelu kattavasti asiakkaan luokse. Huoltoyksikkömme palvelee kattavasti koko Pohjois-Karjalan alueella.

​​​​​​​

https://www.jokihydro.fi/