Uusi jäsenemme OP Koti Itä-Suomi Oy LKV esittäytyy


arviointiasiantuntija Outi Reijonen

liiketoimintajohtaja Mikko Rautiainen


OP Koti Itä-Suomi Oy LKV aloitti toimintansa uudella nimellä 1.1.2021. Yrityksen omistajina ovat kolme maakunnallista alueosuuspankkia ja henkilökuntaan kuuluu noin 65 kiinteistönvälitysalan ammattilaista. Pohjois-Karjalassa OP Kodin toimistot sijaitsevat Joensuussa, Lieksassa ja Nurmeksessa.

Yrityksen liikevaihdoksi vuodelle 2021 on budjetoitu noin 7,55 milj.euroa, noin 80 % liikevaihdosta tulee välityspalveluiden kautta. Perinteisen asuntovälityksen lisäksi OP Koti Itä-Suomi tarjoaa asiantuntijapalvelua myös metsätilojen välitykseen.

Arviointipalveluiden kysyntä on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana ja niistä koostuu jo 20% yrityksen liikevaihdosta. OP Koti Itä-Suomen palveluksessa on yhteensä kuusi AKA -arvioitsijaa (auktorisoitu kiinteistönarvioitsija) ja näiden lisäksi kaksi arviointiasiantuntijaa. AKA -pätevyyden myöntää Keskuskauppakamari, joka myös valvoo arviointia.

Arviointipalveluja tarvitaan mm. markkinahinnan määrittämiseksi kohteen kauppaa, sukupolvenvaihdosta, ositusta tai vakuusarvoa varten. Toimeksiantajina ovat yritysten ja yksityisten omistajien lisäksi myös viranomaiset ja vakuutusyhtiöt. Pohjois-Karjalan alueella arviointeja tekevät liiketoimintajohtaja Mikko Rautiainen ja arviointiasiantuntija Outi Reijonen.

OP Koti Itä-Suomi LKV
010 256 4207
opkoti.joensuu@op.fi