Uusi jäsenemme Personale Oy esittäytyy:


Personale Oy:n fokus on yrityksien henkilöstöasioissa. Se tuottaa yksilöllisiä henkilöstöhallinnon palveluita muuttuvaan työelämään.

-Kun me hoidamme yrityksesi henkilöstöasioita, sinä voit käyttää resursseja liiketoimintaan ja sen kehittämiseen, lupaa Personalen omistaja ja toimitusjohtaja Sari Salo. Hänellä on vahva visio yrityksen tavoitteista: haluamme olla parasta palvelua tarjoava henkilöstöhallinnon kumppani asiakasyrityksille.

Sari Salon monipuolinen ja menestyksekäs työura myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtotehtävissä tuo laajaa perspektiiviä etsiä ratkaisuja ja mahdollisuuksia henkilöstöasioiden kehittämiseen.

- Vahvuuteni on se, että ymmärrän henkilöstön merkityksen yrityksen kehityksen, kasvun ja tuloksenteon moottorina. On tärkeää, että työntekijät ovat tyytyväisiä, motivoituneita ja arvostavat yritystäsi työnantajana, painottaa Sari.

- Uskon myös käytännönläheisiin ja yksinkertaisiin toimintamalleihin, jotka tuovat apua ja tukea jokaisen esimiehen työarkeen.

Kehittyvä liiketoiminta tarvitseekin konkreettisia toimintatapoja ja -malleja esimerkiksi johtamiseen, henkilöstösuunnitteluun ja rekrytointiin, uusien työntekijöiden perehdytykseen sekä osaamisen kehittämiseen. Myös oikein määritellyt tunnusluvut ja huolellisesti toteutetut henkilöstötutkimukset auttavat johtamisessa.

​​​​​​​-Näissä asioissa voimme olla apunasi ja tukenasi. Tuotamme työarkeesi mielenrauhaa!

Sari Salo, sari.salo@personale.fi

https://www.personale.fi/