Uusi jäsenemme Priole Palvelut Oy esittäytyy:Olemme Priole-työkalua tarjoava joensuulainen yritys. Priole on Suomen suoraviivaisin työkalu tulevaisuuden kirkastamiseen ja muutoksen aikaansaamiseen, yhdessä.

Emme konsultoi, vaan autamme asiakkaitamme löytämään parhaan tiedon omasta organisaatiosta, kumppaneista sekä asiakkaista. Priole on analyyttinen, mutta riittävän kevyt ja tehokas strategiatyökalu. Se yhdistää tulevaisuuslähtöisyyden, priorisoinnin ja muutosjohtamisen.


Priole koostuu seitsemästä tehokkaasta moduulista, joista asiakas voi valita itselleen sopivimmat osat. Osallistava työpajamenettely mahdollistaa eri sidosryhmien mukaan ottamisen, jolloin muutos suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä erilaiset näkökulmat huomioiden. Työpajat voidaan toteuttaa joko paikan päällä tai virtuaalisesti.

Neljän henkilön ydintiimin lisäksi Priolen kumppaniverkosto on jo kahdeksan yrityksen ja kymmenen paikkakunnan laajuinen, jolloin Suomen suoraviivaisin työkalu on organisaatioiden saatavilla valtakunnallisesti paikan päälläkin.

Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä toimitusjohtaja Sara Suvinen puh. 0405576204 tai sara.suvinen@priole.fi
​​​​​​​

Voit myös lukea lisää osoitteesta www.priole.fi

PS. Autamme asiakkaitamme myös yritysjärjestelyissä ja arvonmäärityksissä