Haussa vuoden 2022 digitaalinen pohjoiskarjalainen yritysOnko sinun yrityksesi/yhteisösi ottanut digiloikan tai määrätietoisesti hivuttautunut toimialansa edelläkävijäksi digitalisaatiota hyödyntäen? Pohjois-Karjalan kauppakamarin Digivaliokunta aloittaa uuden perinteen palkitsemalla vuoden digitaalisen yrityksen. Valinnan tarkoituksena on nostaa esille hyviä esimerkkejä yrityksistä, jotka hyödyntävät teknologian ja digitalisaation mahdollisuuksia luodakseen toimintaansa jotain uutta, kehittääkseen palveluitaan tai toimialaansa tai ottaakseen harppauksen kohti uutta liiketoimintaa.

Digitalisaatio on tätä päivää ja osa yrityksistä on sen hyödyntämisessä pidemmällä, osalla taas työ on vasta alussa. Vuoden digitaalinen yritys -palkinto rohkaisee uuden teknologian hyödyntämiseen ja nostaa esille hyviä esimerkkejä, joista muut voivat ottaa oppia.

Vuoden digitaalinen yritys voi olla minkä kokoinen tahansa, toimia millä toimialalla ja sijaita missä tahansa Pohjois-Karjalassa. Tärkeintä ovat hyvät ideat, oivallukset ja toteutukset uuden teknologian hyödyntämisessä. Raati arvioi mm. ehdotusten edelläkävijyyttä, digiratkaisuista saatua hyötyä, esimerkillisyyttä ja vaikuttavuutta. Palkittavalla idealla voi olla alueellista, kansallista tai jopa kansainvälistä vaikuttavuutta.

Pohjois-Karjalan kauppakamarin Digivaliokunta palkitsee Vuoden digitaalisen yrityksen nyt ensimmäistä kertaa.

​​​​​​​
“Etsimme yrityksiä, jotka ovat alallaan omaksuneet digitaalisia käytäntöjä ja toimineet edelläkävijänä. Mukaan voi ilmoittaa oman yrityksensä/yhteisönsä, työnantajansa tai minkä tahansa yrityksen, jonka ehdottaja arvioi olevan esimerkkinä muille alueen yrityksille. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan yksi tapa nostaa ICT-teknologian hyödyntämisen hyviä esimerkkejä esille”, kertoo Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtaja Antti Toivanen.

Ehdotuksia palkittavaksi yritykseksi voi jättää 23.3.–13.4. kauppakamarin verkkosivuilla osoitteessa https://pohjoiskarjalankauppakamari.fi/?survey=2d6bc1e4. Vuoden digitaalinen yritys julkistetaan ja palkitaan kauppakamarin kevätkokouksessa 11.5.2022.

Lisätietoja:
Kauppakamarin Digivaliokunnan pj. Teemu Purmonen
p. 044 246 4638

teemu@purmonen.fi