Uusi jäsenemme Saunamies esittäytyy


Saunamies suunnittelee ja valmistaa LÖYLY® ja Metsänpoika™ saunoja. Metsänpoika™ on helposti siirrettävä pieni ulkosauna, joka valmistetaan käsityönä tilauksesta ja toimitetaan kylpyvalmiina.

Tunnistat saunan tunnelmallisesta muotoilusta sekä lämpöpuun kauniin harmaaksi patinoituvasta pinnasta. Pienen saunan leppeä tunnelma rentouttaa kehon sekä mielen. Aidon puukiukaan happirikkaissa löylyissä on helppo hengittää, eivätkä seinäpinnat kuumene kuten sisäsaunoissa. Lieksan karujen korpien siimeksessä Metsänpoika ™ on saanut tunnelmallisen muotonsa, jotta kiire ei tavoittaisi ja ahistus yllättäisi.

Ehdin valmistaa vain muutaman saunan vuodessa muhevia löylyjä, sekä vahvoja saunomiskokemuksia arvostaville saunaihmisille.

PS. Jos olet kiinnostunut saunabisneksestä, niin suunnittelupadassani muhii vahvan vientipotentiaalin omaava ”erilainen” saunamalli.

Vetovoimaisen muotoilun lisäksi tämä ”tulevaisuuden wellness sauna” voidaan sijoittaa helposti omakotitalon pihalle tai patiolle ja toimittaa asiakkaalle jakeluautolla täysin käyttövalmiina.


Saunamies
0400 648 600
www.saunamies.fi