Vuoden Valo 2019, Mika Juvonen

Pohjois-Karjalan kauppakamarin henkilöstö on päättänyt antaa Vuoden Valo 2019 palkinnon BioKymppi Oy:n toimitusjohtaja Mika Juvoselle. Juvonen on toiminut kauppakamarin Keski-Karjalan paikallisvaliokunnan puheenjohtajana sekä varapuheenjohtajana koulutus- ja työvoimavaliokunnassa.


Perustelut Mika Juvosen valinnalle:
Monipuolisen työuran saattelemana Mika on ryhtynyt yrittäjäksi. Yrittäjänä hän on luonut maakunnallisesti uraauurtavalla toimialalla upean menestystarinan. Mika osallistuu rakentavasti oman toimialueensa ja osin koko maakunnan kehittämiseen. Yhteistyökyvyt ja uuden rakentaminen ovat hänen vahvuuksiaan.


Vuoden Valo on 2015 perustettu, kauppakamarin henkilökunnan antama tunnustus ansiokkaasta osallistumisesta kauppakamarin valiokuntatoimintaan. Palkinnon tarkoituksena on kannustaa valiokuntalaisia aktiiviseen mukanaoloon ja korostaa yksilön merkitystä kauppakamaritoiminnassa.
Vuoden Valo -palkinto on myönnetty seuraaville valiokuntalaisille:

  • 2015 Ari Mononen, Iivari Mononen Oy
  • 2016 Pekka Auvinen, Karelia Ammattikorkeakoulu, Petri Makkonen Optimi ry, Maarita Mannelin, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto sekä Tomi Tuomasjukka, Työluotsi Oy
  • 2017 Keijo Mutanen KIM, Ventures Oy
  • 2018 Perttu Kouvalainen, Fabrik Oy


Lisätiedot:
Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtaja Matti Vuojärvi, p. 050 017 0600, matti.vuojarvi@kauppakamari.fi