Alku-valmennus, 2-osainen (19.5.2021 9:00-11:00 ja 26.5.2021 klo 12:00-14:00)

Ajankohta: 19.05.2021 9:00 - 26.05.2021 14:00
Paikka: Zoom
Osoite: -

Nyt jos koskaan on aika keskittää ajatuksia tulevaan ja pysähtyä miettimään missä ollaan ja minne ollaan menossa.

Ilman tyytyväisiä työntekijöitä ei voi olla tyytyväisiä asiakkaita ja ilman asiakkaita ei ole liiketoimintaa. Kilpailu hyvistä työntekijöistä on kiristynyt. Se miten näyttäydyt ja näyt potentiaalisille työnhakijoille esimerkiksi verkossa ratkaisee paljolti löytävätkö työnhakijat yrityksesi. Työantajakuvalla on nykypäivänä entistä suurempi merkitys, kun valintoja tehdään.

Pohjois-Karjalan kauppakamarin toteuttaman Alku-valmennuksen tarkoituksena on herätellä teitä pohtimaan miten yrityksenne kestää mukana kilpailussa ja saa parhaat tulevaisuuden tekijät. Lähdetään yksinkertaisesti liikkeelle alusta.
Kokenut yritysvalmentaja Niina Sainius Logosgroupista auttaa yritystänne löytämään ne askeleet, joilla nopeutatte yrityksenne kehittämistä ja vahvistatte kilpailukykyänne.

Kahden parituntisen aikana keskitymme erityisesti työnantajakuvan ja näkyvyyden teemoihin, perusasioihin, joiden pohjalta on helpompi lähteä rakentamaan systemaattista toimintatapaa.
 
Miksi yrityksesi on olemassa? Mitkä arvot ohjaavat tekemistänne? Mitä lupaatte asiakkaillenne ja työntekijöillenne? Minkä periaatteiden mukaan yritystänne johdetaan? Onko teillä tarpeeksi laaja ymmärrys asiakkaistanne ja työntekijöistänne? Entäpä brändi, olisiko aika tarkistaa yritysilme ja verkkosivut? Miten uskaltaa erottua muista?

Heinäveden Rauta ja Väri Oy:n yrittäjä Milla Nissinen totesi valmennuksesta seuraavaa:

”Tykkäsin kyllä kovasti! Valmennuksesta sain kimmokkeen suoriin kehittämistoimenpiteisiin, uudistamme mm. yrityksen värimaailman ja nettisivut sekä päivitämme asiakaspalvelupisteemme. Kokeneelta valmentajalta saimme konkreettisesti apua ja uusia näkökulmia kehittämiseen. Voin kyllä lämpimästi suositella valmennusta.”
Valmennus on suunnattu työnantajayrityksille (tai rekrytointia lähiaikoina suunnitteleville).
Parhaan hyödyn saat, jos osallistut yhdessä organisaatiosi toisen edustajan kanssa valmennukseen. Osallistuminen ei vaadi sinulta ennakkovalmistautumista.
Järjestämme kauppakamarilta etäyhteyden kouluttajaan keskitetysti, mutta halutessasi voit toki osallistua valmennukseen omalta työpaikaltasi.

Valmennukset mahdollistaa ESR-rahoitteinen Tee Nyt -hanke, eli tämä mahdollisuus on yrityksellenne maksuton. Lisätietoja kauppakamarin Suvilta p. 0400 149 887 tai Juhalta p. 0400 350 131.

VALMENNUSAIKATAULU:

ALKU-valmennus, 2-osainen: 19.5.2021 9:00-11:00 ja 26.5.2021 klo 12:00-14:00
Valmentajana toimii Niina Sainius Yritysvalmennus LogosGroupista. Niinalla on vahva, laaja kokemus yrityskehittämisestä, viestinnästä ja markkinoinnista.

Suvi Valoharju-Moller  
Kehittämispäällikkö

Pohjois-Karjalan kauppakamari
Työnantajat koulutuksen tukena TKT -hanke
Torikatu 21 C    2.krs
80100 Joensuu
suvi.valoharju-moller@kauppakamari.fi
+358 400 149 887
 x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!