Uusi jäsenemme Lindström Oy esittäytyy:Lindström Oy on vuonna 1848 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme yksi johtavista tekstiilipalveluyrityksistä Euroopassa ja Aasiassa.

Yrityksemme merkityksen mukaisesti haluamme innostaa ihmisiä loistamaan ja yrityksiä kasvamaan kestävällä tavalla.

Vastuullisuus onkin erittäin lähellä sydäntämme – ja olemmekin ylpeitä voidessamme sanoa, että liiketoimintamme on kiertotaloutta parhaimmillaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehdon kertakäyttötuotteille, tekstiilien omistamiselle ja kotona pesemiselle. Suunnittelemme esimerkiksi työvaatteemme aina kestävistä ja vastuullisista materiaaleista, joita on helppo huoltaa ja korjata. Vuonna 2020 korjasimme 4,5 miljoonaa tekstiiliä.

Haluamme myös tulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme yhä vastuullisempia palveluita. Siksi kehitämme kiertotaloustoimintaamme jatkuvasti. Esimerkiksi tavoitteenamme on kierrättää Lindström konsernin laajuisesti 100% tekstiileistämme vuoteen 2025 mennessä.

Olemme jo vuosikymmenten ajan pyrkineet minimoimaan hiilijalanjälkemme. Seuraavaksi keskitymme auttamaan asiakkaitamme parantamaan hiilikädenjälkiään. Tervetuloa verkkosivuillemme lukemaan lisää. Jos olet kiinnostunut konkreettisista tavoista toteuttaa kiertotaloutta, suosittelemme katsomaan webinaaritallenteemme: Miten hankkia vastuullisesti ja saada kiertotalous pyörimään?

https://lindstromgroup.com/fi/